SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers

SBI clerk Marketing Aptitude Questions and Answers is available in pdf format from this web page. All the candidates can download the SBI clerk Marketing Aptitude Questions and Answers from our web portal. State Bank of India stands of SBI which is going to announce the latest notification to conduct the SBI clerk exam. SBI clerk marketing aptitude question and answers are also available here to download in this page.

SBI Clerk Marketing Aptitude Question & Answers

SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and AnswersCheck the SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers to know what type of question will be asked in the examination and what is the level of exam. To check the more information you can follow our web portal and check the complete information through our website.

Candidates are advised to visit our website and download full SBI clerk Marketing Aptitude question and answers through our website given below link. Marketing is nothing but to tell about your product and to sell it. SBI Clerk Marketing Aptitude Questions paper 2018 of clerk examination is available soon for bank exam.

SBI Clerk Marketing Aptitude Questions 2018

With the help of previous year questions and answers you may find exam experience of appeared candidates and English, reasoning & aptitude subject wise. Those candidates who are searching for SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers for previous year you can check the download through our website.

We know many candidates would be busy preparing for the upcoming SBI clerk exam. By now most of you might have moved onto revisions as a month has passed after registration. For more information regarding SBI Clerk Marketing Aptitude Questions pdf and Answers, you must keep touch with our website. To check the details you must keep touch with our website.

1. What do you mean by Prospect?

Ans: Any user who might be interested in any of the services offered by Bank

2. What do you mean by Marketing Information?

Ans: Knowledge about profile of user and the service or product

3. What are the things comes in Sales Forecasting?

Ans: Planning of sales, Pricing the products, Middle man distribution, What customer likes.

4. The largest Selling Car of The year 2014?

Ans: Swift Dzire

5. What do you mean by Double win strategy?

Ans: It means Customer get price reduction

6. Why we need to do market research?

Ans: To counter-check the market, making decision on which product to sell, perfect marketing decisions, When to sell

7. Few modern methods of Marketing?

Ans: It includes Phone marketing, Internet marketing, Social media Marketing, Email marketing, Advertisements

8. What do you mean by motivation?

Ans: Driving force for employees to perform better

 

SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers Download

Marketing Aptitude exam question and answers are very helpful for those candidates who are going to appear for the upcoming examination which will be held in the month of July 2018. Candidates are suggested to download SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers by visiting our web portal. To check and download pdf SBI Clerk Marketing Aptitude Questions and Answers you must stay on this page and check the regular updates through our web portal.

You can Appear in the Marketing aptitude quiz for free from here:

Marketing Aptitude online quiz 1

Marketing Aptitude online quiz 2

Marketing Aptitude online quiz 3

Marketing Aptitude online quiz 4

The technical definition is marketing is the process of planning and executing the concepts, pricing, promotion, and distribution of ideas/ goods/ services to satisfy individual / organizational. If you have any doubts related to the SBI clerk Marketing Aptitude study material 2018, then you can share with me through the comment box. We will try to help you to solve your problem as soon as possible.

SBI Clerk exam 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *